mendimi juaj midis plazhit Huntington dhe santa barbara !!?


përgjigje 1:

Dallimi është i tillë midis natës dhe ditës. HB ka surfers, zona me të ardhura të ulëta, të mesme dhe të larta. Ne patëm një shans për të blerë atje një herë dhe kaluam për shkak të politikës së çuditshme dhe një tendence për të emetuar pronat e domenit që qyteti dëshironte për planet e zhvillimit.

Santa Barbara është më e pasur, ka më shumë shi, punishte vere, kopshte botanike, kolegje dhe është e pozicionuar bukur në bregdet për udhëtime në veri ose në jug. Popullsia aziatike atje është rreth 5%. Plazhi Huntington është më i ulët se kaq, besoj.përgjigje 2:

Unë punoj në Huntington Beach dhe nuk shoh hape për vendin. Sigurisht që janë bukur 4 blloqet e para nga bregu, por sapo të futeni në brendësi është shtëpi me trakte 3 dhoma gjumi 2 shtëpi pas trakteve ose parqe të rimorkiove të përhershme. Shumica e ndërtesave të plazhit të vjetër janë shkatërruar dhe zëvendësuar nga ndërtesa që nuk kanë karakter dhe mund të jenë në çdo qytet të SHBA. Disa nga shtëpitë dhe ndërtesat e reja duken si kopje të karbonit të vendeve që ishin në qytetin që lashë, Dallas.

Më pëlqen Santa Barbara. Veryshtë shumë e shtrenjtë, por mendoj se është më e bukur dhe ata kanë më pak trafik.

Unë nuk jam duke shkuar për të argëtojë pyetjen tuaj në lidhje me aziatikët. Nëse nuk ju pëlqen diversiteti, mos lëvizni në Kaliforninë Jugore.përgjigje 3:

Unë mendoj se kjo varet nga sa vjeç jeni. Po të isha 25 do të dëshiroja patjetër të jetoja në Huntington Beach, por tani që jam 45, nuk do të jetoja në asnjë mënyrë ... më jepni të qetë, të sigurt Santa Barbara! (Sikur të mund ta përballoja atë.)përgjigje 4:

Santa Barbara është shumë e shtrenjtë. Nëse keni para të mëdha shkoni në Santa Barbara nëse jo atëherë Huntington Beach është vendi për ju.përgjigje 5:

Jam dakord Ata janë si nata dhe dita.

Santa Barbara quhet "Mbretëresha e Bregut" dhe për një arsye të mirë.

Komuniteti i 5-të më i pasur është në SB, përkatësisht Montecito.

Qëndrimi i çmimit MEDIAN në SB është 1,2 Milion $. dhe qiratë janë shumë të larta. 1000 dollarë për një dhomë të këndshme në një shtëpi të këndshme. Shënim: kjo është vetëm dhoma jo shtëpia !!!

Dhe çfarë do të bësh për një punë. SB është aq providenciale saqë nëse nuk merrni një punë "IN" SB, ju do të vozisni 35-60 minuta në çdo mënyrë për të punuar. Nuk është një vend për të lëvizur pa pasur një punë të rreshtuar.

Nga ana tjetër HB ka shumë opsione. Directlyshtë ngjitur drejtpërdrejt me një nga metroplekset më të mëdha në botë. Ju mund të gjeni një punë dhe një vend për të qëndruar për SHUMCH, SHUM M më pak. Në thelb është plazhi i LA-së.

Çfarë është kjo gjë për aziatikët? A ka rëndësi kjo për ju? Nëse dëshironi aziatikë, lëvizni në Chinatown ose Little Saigon. Nëse nuk lëvizni, atëherë lëvizni në Luginën e Jukas.përgjigje 6:

Diferenca nate dhe dite! Ju do të keni nevojë për të ardhura të mëdha për të jetuar në Santa Barbara. Shtë shumë e pasura. Pothuajse të gjitha zonat e plazhit në Kaliforninë Jugore janë shumë të kushtueshme për të jetuar. Në zonën e LA ka disa medikamente. zonat me të ardhura, por ato nuk janë shumë të këndshme.përgjigje 7:

Santa Barbara është e stilit të lartë, e pasura dhe e mrekullueshme!

Beach Huntington është në rregull, por për mendimin tim, mënyra shumë e mbushur me njerëz dhe e mbushur me një bandë surfer dorëshkrues të cilët mendojnë se janë më të nxehtë se ferri. Unë nuk dua - mbase HB nuk është shumë larg nga vendi ku unë jetoj, unë kam një perspektivë të pjerrët të saj me mend.përgjigje 8:

Santa Barbara është për të moshuarit, Huntington Beach për të rinjtë ....