Cili është ndryshimi kryesor midis DDR, DDR2 dhe DDR3?


përgjigje 1:

Dallimi KRYESOR midis RAM DDR / DDR2 / DDR3 është pajtueshmëria dhe shpejtësia e orës.

DDR RAM është më i ngadalshmi nga 3 (333MHz - 400MHz)

DDR2 RAM është më i shpejtë se DDR, por më i ngadaltë se DDR3 (667MHz - 800MHz)

DDR3 RAM është më e shpejta nga 3 (Edhe shpejtësia më e shpejtë e orës se DDR2)

Pllaka juaj amtare përcakton llojin e RAM-it që përdorni, nëse keni një pllakë amë DDR2, nuk mund të përdorni DDR RAM ose RAM DDR3, vetëm DDR2 RAM.