Cili është ndryshimi midis Xhaketave të Huntit dhe Xhaketave të Kërcimit?


përgjigje 1:

Një "pallto gjuetie" e vërtetë, siç është një pallto e zezë Melton, është me lesh të rëndë dhe është menduar për gjueti dhelpra në ditët e papërpunuara të dimrit. Miniera ka tre butona përpara dhe një shfryrje të vetme në fund për të vendosur anijen e shalës sime, por mantelet për burra dhe mantelet "rozë" (të kuqe) kanë më tipike 5. Për të gjitha qëllimet praktike, nuk ka asnjë ndryshim midis "gjuetarit" dhe xhaketat / palltot e shfaqjes "bluzë" që dikush i sheh në dyqanet e dyqaneve ose katalogët: ata të gjithë zakonisht kanë tre butona përpara, dy shfryn në skaj dhe janë bërë nga lesh ose lesh të lehta (që të mos vdesë nga rraskapitja e nxehtësisë gjatë shfaqjeve të nxehta të verës!) Ata bëjnë xhaketa shfaqjeje në përzierje poliesteri; Nuk i kam qejf sepse nuk marrin frymë, dhe gjithmonë duken lirë dhe të konsumuar deri në fund të sezonit të shfaqjeve.