Cili është ndryshimi midis përmbledhjes së pagave të punonjësit tuaj w-2 dhe përmbledhjes së w-2 dhe fitimeve.?


përgjigje 1:

Ju duhet të paraqisni atë që ka fitime dhe përmbledhje të Sasy W-2 - kjo duhet të tregojë të gjitha fitimet tuaja për vitin. Nëse jo, atëherë duhet të paraqisni të dyja.përgjigje 2:

fakultetet janë më të vogla, rregullisht janë vetëm 2-vjeçare dhe / ose nuk ofrojnë më nivele BA / BS. një shkollë është më e madhe dhe furnizuese, përkundër premtimeve të shkollës dhe më shumë. Sshtë si një qytet kundër një shteti të tërë, ose është si një shtet kundër një u të tërë. s a .. fakultetet janë për këtë arsye vetëm përafërsisht vazhdimisht tepër të kushtueshme dhe format e fakulteteve qeniet njerëzore më tepër qëndrojnë në konviktet e tyre. fakultetet janë shpesh për vendasit ato pushime. është e panevojshme të thuhet se kjo është vetëm një përgjithësim i papërpunuar ende për të siguruar faktorin, kështu që, ju jeni kryer. Tani%. një shkollë që përshtatet maksimalisht e përshtatshme ju dëshironi që mamaja dhe babai juaj mund të kthejnë faturën. përndryshe të mirëpritur në mbarë botën depresive të tarifave dhe financimit të pafund të faturave dhe faturave dhe kredisë destruktive. Hehe