Cili është ndryshimi midis mundjes dhe pushimit?


përgjigje 1:

Pushimi është ajo që bën kur je i lodhur, p.sh në një shtrat, karrige e lehtë, etj Shembull: "Më në fund u bëra ulet nën një batanije dhe pushova pak".

Mundje do të thotë të tërhiqesh ose të dredhesh me forcë. Shembull: "Oficeri i policisë hoqi armën nga dora e grabitësit".

Shpresa që të ndihmoi! :)përgjigje 2:

Wrest është duke u dobësuar mendërisht

Pushimi është duke u dobësuar fizikishtpërgjigje 3:

Ju mund t'i shikoni këto fjalë me një fjalor.