Cili është ndryshimi midis EDM, Dubstep dhe House?


përgjigje 1:

EDM (muzikë elektronike vallëzimi) është një term ombrellë për ekstazë, shtëpi, dubstep, daulle n bas, tekno, kurth etj Thjesht shkoni në seksionin e zhanrit Beatport për të marrë një ide të ndryshimit midis zhanreve. Për të qenë i sinqertë, faqja nuk është një tregues i shkëlqyeshëm i zhanreve të ndryshëm pasi ka ndryshime të mëdha brenda secilit, por edhe kështu, është një pikënisje. Shtëpia me dhoma të mëdha: Martin Garrix - Animals Shtëpia progresive: Innerspace (Dan & Sam Club Mix) Dubstep: Forensix - Dinastia e Parë Brostep: Flux Pavillion - I Can't Stop Liquid dubstep: Adventure Club feat. Yuna - Gold Pure Trance: Ultimate - If We Is Up Upiftingting Trance: Sean Tyas & Darren Porter - Nova 7 Orchestral Trance: Avengers - Yugen Progressive Trance: Satellite (Remix Aurosonic Progressive) Zhanret e mia të preferuara janë të gjitha nën-zhanret e Trance ve të listuara si dhe dubstep të lëngët. Thjesht kërkoni diçka në YouTube si "Tetori 2013 duke ngritur përzierjen e ekstazës" në YouTube për t'u thelluar në zhanër. Përfundimisht shikoni ..përgjigje 2:

Edm Dhe Dubsteppërgjigje 3:

Edm është një muzikë në të cilën do të të duket sikur vallëzon

është e njëjtë si me muzikën house

muzika shtëpiake është vetëm pjesë e edm

dhe dubstep është një zhanër tjetër

së pari dëgjoni sa më shumë muzikë shtëpie që mundeni

dhe filloni me dubstp

nuk të pëlqen lloji i muzikës në dubstep

por kur u mësohesh

do të të pëlqejë më shumë se çdo zhanërpërgjigje 4:

duke u përgjigjur për referencë në të ardhmen nga djali komentues fitues