Cili është ndryshimi midis Angular 2 dhe Vue.js 2?


përgjigje 1:

Përshëndetje,

Unë mendoj se VueJs ka të drejtë Angular 2, përveç që TypeScript nuk përdoret :-) Për mua, TypeScript është një goditje fati dhe shpresoj që Vue gradualisht të kalojë në TypeScript. AG2 është kaotik për sa i përket sintaksës.

Ndoshta Vue mund të përfshijë një burim "zyrtar" / ajax lib / api (si vue-burim ose lib tjetër) si pjesë e ofertës themelore dhe dokut që do ta bënte Vue-në "pothuajse" gjithçka-në-një.

regards,

Naina Reddy,

Zhvilluesi këndor 2përgjigje 2:

Përshëndetje, për mendimin tim, Javascript themelor është baza për të gjitha këto kornizat.

Vue vs Angular

----------

Disa nga sintaksat e Vue duken shumë të ngjashme me Angular (p.sh. v-nëse vs ng-if). Kjo pasi Angular bëri shumë gjëra në rregull që frymëzuan Vue në fillim të zhvillimit të saj. Sidoqoftë, ka edhe shumë probleme me Angular ku Vue është përpjekur të ofrojë një përmirësim të rëndësishëm.

kompleksitet

-----

Vue është shumë më e lehtë sesa Angular 1 për sa i përket API dhe dizajnit.Mësimi i aplikacioneve jo të parëndësishme zakonisht zgjat më pak se një ditë, gjë që nuk e bën Angular 1.

Unë nuk përdor ndonjë skenar tjetër, por sipas tregut aktual, Angular është një lider në çdo aspekt.përgjigje 3:

Përshëndetje, për mendimin tim, Javascript themelor është baza për të gjitha këto kornizat.

Vue vs Angular

----------

Disa nga sintaksat e Vue duken shumë të ngjashme me Angular (p.sh. v-nëse vs ng-if). Kjo pasi Angular bëri shumë gjëra në rregull që frymëzuan Vue në fillim të zhvillimit të saj. Sidoqoftë, ka edhe shumë probleme me Angular ku Vue është përpjekur të ofrojë një përmirësim të rëndësishëm.

kompleksitet

-----

Vue është shumë më e lehtë sesa Angular 1 për sa i përket API dhe dizajnit.Mësimi i aplikacioneve jo të parëndësishme zakonisht zgjat më pak se një ditë, gjë që nuk e bën Angular 1.

Unë nuk përdor ndonjë skenar tjetër, por sipas tregut aktual, Angular është një lider në çdo aspekt.