SI ISSHT NDRYSHIMI ND ANRMJET NJ AN EMO NJ G SHTTHPI DHE PUNK?


përgjigje 1:

* tallje * cili është ndryshimi midis një emo, një gote dhe një punk ... lehtë ... Çfarë muzike dëgjojnë edhe ata.

Një punk është një tifoz / muzikant i zjarrtë i punk rock-ut që merr pjesë të paktën pak në nënkulturë. (punk rock është nga fillimi i viteve 70, zhanër shumë rebel / muzikor politik, tipikisht agresiv.)

Një gotë është gjithashtu përveç gothit. (zhanër muzikor që doli në fund të viteve 70 / fillim të viteve 80 nga post punk nga grupe të tilla si Bauhaus, Sisters of Mercy dhe Siouxsie and the Banshees.)

Emos si më sipër kursen në lidhje me emo (shkurt për punk emocional hardcore, ose emocore. E cila filloi në fund të viteve 80 nga Fugazi ... dhe u rilind në vitet 90 rreth Rite of Spring.)

Ato janë nënkultura muzikore ... por njerëzit kanë blerë në hedhurina që poseurs kanë qenë me lopatë për aq kohë sa shumë njerëz thjesht nuk e dinë se çfarë kuptimi kanë termat më.përgjigje 2:

Justshtë vetëm mënyra se si veproni. Unë mendoj se grupet gotike dhe emo shqetësohen shumë për mënyrën se si duken të veshur me make up dhe sende të tjera. Kokat e punkut dhe metalit janë mirë me një palë xhinse dhe një t.përgjigje 3:

Kujt i intereson! Justshtë vetëm një gjë tjetër që adoleshentët bëjnë për ta bërë veten të veçantë dhe për të tërhequr vëmendjen. Çdo brez duhet të përpiqet të jetë i ndryshëm dhe të dalë nga ai para tij. Theshtë rruga e botës dhe në planin afatgjatë nuk do të thotë asgjë. Shumica e adoleshentëve evoluojnë në njerëz të zakonshëm të klasës së mesme ashtu si të gjithë të tjerët. Nëse sigurisht që nuk e kanë kryer deri më tani që ata janë bërë të paqëndrueshëm mendërisht dhe atëherë është një e ardhme në shëndetin mendor ose në sistemet penalepërgjigje 4:

Well Goth është kur keni një personalitet të plotë të errët ose urreni dhe vishni të zeza me thumba metali dhe përbërje të errët. Emo është kur jeni i ngjashëm me gotin, përveçse keni tendencë të vishni më pak të zezë dhe të keni një personalitet vetëvrasës, ku besoni se të gjitha shpresat janë zhdukur dhe kanë humbur. Punk është si Goti, por me më pak ngjyra të zeza më shumë hardcore dhe qëndrim të zjarrtë në vend të errët dhe të dëshpëruar.përgjigje 5:

Gotët janë njerëz që në mënyrë të supozuar nuk besojnë në zot ose në ndonjë gjë tjetër dhe ata adhurojnë zotin ose çfarëdo tjetër atëherë ka emos e tyre në thelb e njëjtë si gotët ata thjesht vishen në të njëjtën mënyrë jo të sigurt për atë në të cilën ata besojnë, por njerëzit kanë mënyrën e tyre të treguar kush janë ata mendoj se thjesht duke u shprehur mendojnë se ata kanë një jetë dëshpëruese ose çfarëdo që të jetë punk atëherë unë mendoj se janë vetëm pozues që dëgjojnë rock dhe yah, mendoj se atyre u pëlqen të njihet si një punkpërgjigje 6:

Asgjë Të gjithë janë thjesht emra. Njerëzit duan të identifikohen me një grup, kështu që ata i japin vetes një emër dhe vishen sipas tyre. Nuk ka asnjë ndryshim. Pasi të keni mbaruar shkollën e mesme, do të kuptoni që njerëzit thjesht bëjnë gjëra për t'i bërë ato dhe nuk interesohen vërtet për atë që njerëzit e tjerë duan t'i quajnë.përgjigje 7:

Emo - Emocionale

Got - I pashpirt

Punk - Rebelpërgjigje 8:

PUNA E GOTIT FADES NES DIELL, DHE TIPARET NGJYRA TARK errëta-por-sy-kapëse.

EMO **** IS ****. Rrobat e reja-por të dëmtuara i tipizojnë.

STYLE PUNK DUHET TOST KOSTOJ THE T THE paktën. N UNSE NUK DANTSHIRONI T BE JENI AKTUALISHT PUNK FASHIONABLE, POMR DISA ARSYE T IN PANEJSHME.përgjigje 9:

nuk do ta dija si hipi tingëllojnë si shumë fëmijë të hutuarpërgjigje 10:

wtf? SYTE E MI!! OH syte e mi !! kapele !! = Normal (une)

nëse nuk pushon së shtypuri të gjitha kapakët, unë do ta pres veten, Jeton gjithçka për dhimbjen = Emo

Thjesht STFU dhe ndalo së lidhuri kapakët, ose do të zbres dhe do të pres !! = Gotik

po shkon vajze !! shkruaj me shkronja kapitale !! mos u përshtat me mënyrat e askujt, bëhu rebel !! = punk

arrgh !!