A ka ndonjë ndryshim midis fishekëve të lojërave Nintendo DS dhe Nintendo DS LITE?


përgjigje 1:

Unë kam s DS dhe një DS Lite. Nuk ka asnjë ndryshim midis tyre përveç madhësisë dhe peshës. Mund të blini çdo karikaturë DS dhe do të funksionojë si në DS ashtu edhe në të gjitha lojërat Gameboy Advance. Të dy mund të bashkëveprojnë me Wii.përgjigje 2:

Nuk ka asnjë ndryshim midis DS lite dhe sistemit DS (vetëm pesha). Unë kam DS-në e rregullt dhe të gjitha fishekët përshtaten normalisht. Po kjo është gjithashtu e vërtetë që fishekët SP do të luajnë në sistemin e ri DS.përgjigje 3:

Nuk ka asnjë ndryshim vetëm se në kutinë që ndonjëherë thotë ds lite për të promovuar konsolën e re.

dhe po ju mund të luani avancimin e gameboy (sp ose jo) në DS.

ishte e njëjta gjë me GBASP kutia e lojës tha PS mbi to, por kjo është vetëm për arsye promovuese

id thoni shkoni për të blerë DS-në shumë lojëra të mira arsimore atje por mos i lini të luajnë për shumë kohë!

POR shumë nga kutia nuk kanë DS lite mbi të sepse është më lirë, por me të vërtetë nuk ka rëndësi: Ppërgjigje 4:

Jo. Nuk ka diçka të tillë si fishek DS Lite. Ata janë të gjithë fishekë DS.përgjigje 5:

Ata janë të njëjtë përveç 1 loje.

Cila nuk është lojë.

Shfletuesi i internetit është specifik, por përveç kësaj, ata janë pothuajse saktësisht të njëjtë.

Pra, nëse nuk do të merrni shfletuesin tuaj të uebit për fëmijën tuaj, atëherë nuk do të keni një problempërgjigje 6:

karrocat ds shkojnë në një ds lite. nuk ka karroca ekskluzive për lite