A ka një ndryshim të madh midis 720p dhe 1080p?


përgjigje 1:

Diferenca bëhet e rëndësishme vetëm në ekranet më të mëdha. Në 32 inç dhe më poshtë, syri i njeriut nuk mund të shohë me të vërtetë ndonjë ndryshim midis të dyve. 720p do të ishte mirë për përdorimin tuaj të propozuar.përgjigje 2:

Dallimi është se sa pixel janë në ekran. TV qëndron në të njëjtën madhësi, por më shumë pixel përshtaten në të, duke e bërë imazhin shumë më të qartë. Pra, po 1080p është shumë më e bukur.përgjigje 3:

Në 32 inç ju ndoshta nuk do të shihni një ndryshim.përgjigje 4:

Jo shumë ... Por 1080p është me cilësi të lartë SUPER HD.përgjigje 5:

po 360 për të qenë i saktë..por seriozisht nuk është i madh por 1080 është vërtet i mirëpërgjigje 6:

po, 360 p