Si mund ta hap falas Samsung Galaxy Core Prime të bllokuar me SIM?


përgjigje 1:

Nëse Samsung Galaxy Core Prime juaj është i kyçur në një transportues të veçantë si Vodafone, AT&T, T-Mobile, etj., Atëherë nuk mund ta përdorni me një SIM nga një ofrues tjetër, dhe mund të jetë mjaft i bezdisshëm. Samsung Galaxy Core Prime janë të kyçur me ofruesit e rrjetit në mënyrë që të mund të përfitoni nga përfitimet e ofruesit edhe në të ardhmen, në vend që të kaloni në një rrjet tjetër. Sidoqoftë, mund ta zhbllokoni Samsung Galaxy Core Prime përpara se të përfundojë kontrata juaj dhe të mund të zhvendoset në rrjetin e dëshiruar, duke kursyer kështu kosto të konsiderueshme duke përdorur kodet e zhbllokimit të Samsung Galaxy Core Prime.

Kodet për modelet Galaxy Galaxy Core Prime janë marrë nga baza e të dhënave të prodhuesit Samsung. Kodet e shkyçjes i caktohen secilit telefon Samsung Galaxy Core Prime në kohën e prodhimit, kështu që secila grup kode është specifike për secilën IMEI.

Si të Shkyçni Samsung Galaxy Core Prime tuaj duke përdorur Shkyçësin e Telefonit

Mund ta zhbllokoni celularin tuaj duke përdorur kodin e zhbllokimit të telefonit Samsung Galaxy Core Prime dhe zgjat maksimumi 5 minuta në varësi të lidhjes tuaj të internetit.

Hape Udhëzimet Samsung Galaxy Core Prime

Shtë shumë e thjeshtë të zhbllokoni telefonin tuaj Samsung Galaxy Core Prime me kode zhbllokimi. Vendosni kartën e re SIM dhe ndizni pajisjen tuaj. Kryeministri juaj Samsung Galaxy Core Prime do t'ju kërkojë të futni një çelës të Rrapbarkimit (Kontrollit) të Rrjetit që do të heqë kufizimin e rrjetit (ofruesin) dhe do të zhbllokojë Samsung Galaxy Core Prime tuaj për rrjetet e tjera. Vendosni kodin dhe rindizni telefonin tuaj dhe kënaquni duke përdorur SIM ofruesin tuaj të ri.

Arsyet për të zhbllokuar Kryeministrin tuaj Samsung Galaxy Core Prime

Nëse do të udhëtoni, atëherë do t'ju duhet të punoni në rrjete të ndryshme. Në një skenar tjetër nëse keni blerë një telefon të dorës së dytë ose po përdorni një 'më kaloni poshtë' nga një i afërm ose një mik, do t'ju duhet të zhbllokoni telefonin për të ndryshuar SIM bartësin aktual me SIM tuaj të preferuar. Zhbllokimi i Samsung Galaxy Core Prime juaj gjithashtu do të rrisë vlerën e tij të ri-shitjes.