Dallimet midis pianos në Amerikë dhe në Gjermani?


përgjigje 1:

Një xhaxha i nënës sime ishte pronar i një fabrike pianoje në Çikago derisa u kthye në Gjermani në vitet 20 - ai ishte gjerman, kështu që vështirë se mund të ketë një ndryshim midis pianove në Gjermani ose Amerikë kur luante muzikë klasike. Me sa duket sot ka më shumë njerëz që luajnë piano elektronike? Ju mund t'i luani ato me kufje në çdo kohë pa shqetësuar fqinjët në një ndërtesë apartamentesh.përgjigje 2:

Ju zotëri jeni idiot. Nëse dëshironi të na jepni llogari për qëndrimin përmes pse nuk i fajësoni ata që e shohin veten duke bërë absolutisht? Pse nuk i fajësoni shpërblimin njerëzit e përfshirë në ato gjenocide? Sa afrikanë po vrasin afrikanë të tjerë? Ky është faji ynë? Kur shkelim, ju thoni se po ndërtojmë komb. Për sa i përket gypit të ilaçeve medicinale për ata që nuk i përdorin ato nuk do t'ju dëmtojnë, por pohoni se qeveria i ka futur ato me qëllim për të shkatërruar zezakët është qesharake. Ju duhet të jeni një ndjekës i revight. Për ata që do të ekzaminonin ishte ushtria e SHBA që detyroi shkëputjen që Guvernatori i Alabama dikur po kërkonte të ndalonte. Vranë udhëheqësit e tyre. Pra, cilët kanë qenë njerëzit që vranë presidentët tanë. Të bardhët racistë që i urrenin të bardhët? E drejta juaj ne nuk i trajtojmë qytetarët tanë të barabartë. Nuk kam ndonjë lëvizje pohuese, nuk shkatërrohem në testet e hyrjes në universitet, ndalem në një komponent mbizotërues afrikano-amerikan në qytet dhe nuk mund të pretendoj profil racor edhe pse për shkak të kësaj më kanë ndaluar një herë. Korrektësia juaj që kemi pasur disa lëvizje të tmerrshme në të kaluarën tonë të mëparshme historike. Asnjë argument për këtë. Po kështu edhe Persia, Roma, Britania, Gjermania dhe pjesa më e madhe e Hollandës. Shumë materiale të Afrikës, Azisë dhe një prej Lindjes së Mesme megjithatë e kanë dhe e mbështesin Skllavërinë. Pse nuk u ulërini njerëzve që ende vazhdojnë krimet për të cilat na përbuzni, në vend që të hidhni një pjesë të së kaluarës sonë historike, ne përpiqemi të ndryshojmë dhe drejtojmë. Hipokrit