Bojëra më e mirë për bllok betoni?


përgjigje 1:

Merrni abetare dhe bojë të bërë për muraturë dhe beton. Të gjitha markat kryesore të bojës e bëjnë atë. Sigurohuni që blloku të jetë i pastër dhe i thatë para se të filloni të pikturoni.

Sa i përket izolimit, nuk ka një ndryshim të madh midis R-11 dhe R-13. Nëse po flisni për përdorimin e një ngrohës portativ për të ngrohur garazhin, vetëm kur duhet të punoni në makinë, unë do të shkoja me çmimin më të mirë.përgjigje 2:

Ju mund të merrni ngjitës të veçantë për beton dhe çimento në dyqanin tuaj të pajisjeve të forta. Mundësisht ato më të mëdha. Ata do t'ju tregojnë nëse mund të ngjyrosen dhe ose çfarë mund të zbatohet sipër, nëse është e nevojshme. Unë definitivisht do të përdorja ngjitëset pasi ato janë për të trajtuar lagështinë, për këtë janë krijuar. Bëni një telefonatë për të kursyer kohë në vend që të shkoni atje poshtë. Nëse ata nuk e mbajnë atë ata sujest ku ju mund të merrni atë, ose një produkt të ngjashëm. Shpresoj se kjo të ndihmon. Fat i mirë dhe shëndet të mirë për ju!përgjigje 3:

Përdorni një mbushës bllok latex ose kondicioner llaçi si veshja e parë. Problemi juaj do të jetë lagështia që fshihet nga toka. Do të zhvishet pranë tokës pa marrë parasysh se çfarë bëni, thjesht e dini që është normale. Veshje e sipërme me dy shtresa të një fundi të lartë latex 100% akrilik.përgjigje 4:

Do të përdorja një bojë të mirë masonike.